27.06.2017

Vrata će otvoriti 14 dvorišta smještenih u povijesnoj jezgri grada, u kojima će Varaždinci i njihovi gosti moći uživati u raznovrsnim umjetničkim, edukativnim i zabavnim programima.

U subotu 1. srpnja treći po redu Festival varaždinskih dvorišta

Festival varaždinskih dvorišta pokrenut je prije tri godine s ciljem obogaćivanja turističke ponude i povećanja posjećenosti povijesne jezgre, a protekla dva izdanja rezultirala su velikim brojem posjetitelja i povećanjem turističkog prometa u povijesnoj jezgri. Ove su godine u Festival uključena tri nova dvorišta a u svim je dvorištima za posjetitelje pripremljen zanimljiv sadržaj, od izložbi, radionica, glazbenog programa, predstave do šnajderaja i varaždinskog buvljaka, istaknula je Toth te pozvala Varaždince da dođu na Festival varaždinskih dvorišta i subotu iskoriste za otkrivanje i uživanje u najintimnijim dijelovima grada.

Programi u dvorištima bit će održani od 10 do 13 i od 17 do 22 sata, a u mnoštvu umjetničkih, zabavnih i edukativnih sadržaja svatko će moći pronaći nešto za sebe. Svi su programi na festivalu besplatni, a u slučaju kiše Festival varaždinskih dvorišta bit će održan u subotu 8. srpnja.

Program možete vidjeti OVDJE

Pošalji prijatelju na email
Povratak na popis novosti