26.08.2016

Kako se Špancirfest bliži kraju tako je sve bolja atmosfera u Raju! Svratite i provjerite zašto svi pričaju o restoranu gdje se jede dobra hrana u dobrom društvu!

Špancirfest se bliži kraju, ali ne i zabava u Raju!

Pozitivna energija s gradskih ulica prelila se u prostor restorana Raj gdje vas očekuje iznimno bogata i raznovrsna ponuda. Evo što vas čeka...

Poseban Špancirfest meni
Tradicionalna jela od kojih ćete se dobro najesti i pritom iskonski uživati. Za svakoga smo pripremili ponešto, od predjela i juha, preko glavnih jela i jela s roštilja, pa do posebne ponude bezmesnih jela i dječjeg menija. (Više informacija potražite ovdje)

Kreativna snack ponuda
Ljubitelji malih zalogaja  mogu uživati u snack čaroliljama naših majstora kuhinje. Kušajte zanimljive kombinacije, koje okusom prijaju svakom nepcu, a cijenom svakom džepu! (Više informacija potražite ovdje)

Osvježenje i dobro raspoloženje
Ako samo tražite osvježenje onda preporučamo nešto iz bogate ponude bezalkoholnih napitaka, a ukoliko uz osvježenje želite i malo popraviti raspoloženje možete birati između više od 30 vrsta piva i brojnih voćnih rakija i likera.

Svaki dan - tamburaši uživo
Za dobro raspoloženje  svakodnevno se brinu dečki iz tamburaškog  sastava "Taliri". Proteklog tjedna naši tamburaši su se dobro ugrijali, pa u vikednu pred nama očekujemo usijanje i zabavu do zore! (Više informacija potražite ovdje)

Prekrasna terasa
Vremenska prognoza za vikend gotovo da ne može biti bolja, pa u hrani piću i muzici, možete uživati i na našoj prekrasnoj ljetnoj terasi.

Došpancirajte i zabavite se! Vidimo se u Raju!

Rezervirajte svoje mjesto odmah! 
Za dodatne informacije i rezervacije javite nam se na: 
• tel: +385 42 213 146
• e-mail: raj@hotel-turist.hr

Pošalji prijatelju na email
Povratak na popis novosti