29.08.2016

Mislili ste da je Špancirfest završio? Prevarili ste se! U restoranu Raj još tjedan dana možete uživati u našim posebnim ponudama!

U restoranu Raj Špancirfest još traje!

Špancirfest je iza nas, bilo je to prekrasnih deset dana ispunjenih pjesmom, zabavom i smijehom. Mnogi špancireri su posjetili i restoran Raj: hvala vam na tome, drago nam je da ste bili naši gosti i jedva čekamo ponovo vas ugostiti!

Ukolilko ste iz nekih razloga propustili posjetiti restoran Raj tokom proteklog tjedna - imamo odličnu vijest za vas! Odlučili smo da Špancirfest u restoranu Raj traje još sedam dana! Da, dobro ste pročitali, Špancirfest na ulicama grada je završio, ali pozitivna atmosfera i zabava nastavit će se tokom cijelog tjedna u restoranu Raj!

Što vas sve očekuje?
Svi specijaliteti i posebne ponude koje smo pripremili za Špancirfest vrijede i narednih 7 dana, odnosno do nedjelje 4. rujna. Podsjetimo, u ponudi je specijalni Špancirfest meni, kreativna ponuda snackova, bogata ponuda pića i još puno, puno toga.

Vrhunac zabave očekujemo u subotu 3. rujna, od 21h, kada će na scenu stupiti naši tamburaši iz TS Taliri. Dečki su deset dana zaredom oduševljavali sve posjetitelje, pa ne sumnjamo da će u subotu opet napraviti pravu feštu!

Vidimo se u Raju! Dobrodošli!

Pošalji prijatelju na email
Povratak na popis novosti