01.08.2016

Od 10. lipnja do 10. srpnja pratite sve utakmice europskog nogometnog prvenstva u restoranu Raj!

Nogometna groznica u restoranu Raj!

Ovo ljeto je u znaku nogometa, najbolji nogometaši iz 24 europske zemlje odmjerit će snage na europskom prvenstvu u Francuskoj. Ukupno će se kroz mjesec dana odigrati 51 utakmica, a sve ih možete pratiti u prigodnoj navijačkoj atmosferi na terasi restorana Raj! U slučaju lošeg vremena naš navijački kutak se seli u unutarnji prostor restorana, pa je dobar provod uz nogometne majstore zajamčen! 

Bogata ponuda piva uz prigodne cijene
Kako bi navijačka grla bila u formi, potrebno ih je svako malo osvježiti. Upravo zato dočekat ćemo vas s bogatom ponudom od preko 30 vrsta piva. Tokom trajanje prvenstva (ili do isteka zaliha), neka piva će biti dostupna po prigodnim, sniženim cijenama:

Uz pivo svakako preporučamo neki od malih, slasnih zalogaja iz naše bogate snack ponude. Onima s malo jačim apetitom preporučamo za zavire u naš (pro)ljetni jelovnik i izaberu nešto za sebe.

Ali to nije sve...
U dane kada igra Hrvatska, pripremili smo posebno iznenađenje: častimo najbrže i najvjernije navijače! O čemu se točno radi i kako sudjelovati – možete pročitati ovdje.
 

Rezervirajte svoje u navijačkom kutku restorana Raj! 
Za dodatne informacije i rezervacije javite nam se na: 
• Restoran Raj - Gundulićeva 11, Varaždin
• tel: +385 42 213 146
• e-mail: raj@hotel-turist.hr

Pošalji prijatelju na email
Povratak na popis novosti