29.12.2015

Dočekajte novu 2016. godinu u dobrom društvu u restoranu Raj. Čeka vas zabava uz tamburaše, bogata ponuda hrane i pića... 

Doček Nove godine u restoranu Raj

Svaki početak je važan, pa je tako važno i kako ulazite u novu godinu. Kad bi postojao recept za idealan doček Nove godine on bi otprilike glasio ovako: dobro društvo, vesela atmosfera, bogata ponuda hrane, pića i kolača, te naravno dobra muzika za feštu! 

Sve to, pa i više možete pronaći u restoranu Raj, koji vam priprema nezaboravan doček nove 2016. godine! Novouređeni interijer će vas oduševiti toplinom i ugodnom atmosferom idealnom za druženje sa prijateljima. Na plesanje će vas natjerati tamburaši iz TS Taliri, a naši kuhari će se pobrinuti da stol uvijek bude pun prvoklasnih gastronomskih delicija. 

Zabava počinje u 21:00h kada će na scenu stupiti tamburaši i kada će biti poslužena novogodišnja večera, a potrajat će do dugo u noć. Bit će to još jedan nezaboravan doček Nove godine! Provedite ga u restoranu Raj!
 

Novogodišnji menu 

Topli snackovi (servirano oko 01.00h):

Noćno jelo (servirano oko 03.00h) :

Piće uračunato u cijenu menu-a:

Cijena menu-a: 250,00kn po osobi
 

Rervirajte doček Nove godine u restoranu Raj! 
Za dodatne informacije i rezervacije javite nam se na: 
• tel: +385 42 213 146
• e-mail: raj@hotel-turist.hr

Zbog ograničenog broja mjesta, preporučamo da svoje mjesto osigurate čim prije. Rezervirati možete stol u prizemlju ili stol na gornjem katu restorana Raj.

Želimo Vam sretan  Božić i Novu godinu!

Pošalji prijatelju na email
Povratak na popis novosti