13.12.2016

Dočekajte novu 2017. godinu u dobrom društvu u restoranu Raj. Čeka vas zabava uz tamburaše, bogata ponuda hrane i pića... 

Doček Nove godine u Raju

Svaki početak je važan, pa je tako važno i kako ulazite u novu godinu. Kad bi postojao recept za idealan doček Nove godine on bi otprilike glasio ovako: dobro društvo, vesela atmosfera, bogata ponuda hrane, pića i kolača, te naravno dobra muzika za feštu! 

Sve to, pa i više možete pronaći u restoranu Raj, koji vam priprema nezaboravan doček nove 2017. godine! Prostor će vas oduševiti toplinom i ugodnom atmosferom idealnom za druženje s prijateljima. Na plesanje će vas natjerati tamburaši iz TS Berili, a naši kuhari će se pobrinuti da stol uvijek bude pun prvoklasnih gastronomskih delicija. 

Zabava počinje u 21:00 sati kada će na scenu stupiti tamburaši i kada će biti poslužena novogodišnja večera, a potrajat će do dugo u noć. Bit će to još jedan nezaboravan doček Nove godine! Provedite ga u restoranu Raj!
 

Novogodišnji menu 

Hladno predjelo:

Juha:

Glavno jelo:

Složena salata

Desert:

Espresso kava s vrhnjem

Ponoćno jelo - Topli snackovi:

Jutarnje jelo

Cijena menu-a: 320,00 kn po osobi*
*u cijeni menu-a je i piće prema Vašoj potrošnji(aperitiv kod dolaska,vino bijelo otvoreno(Vinarija Pungračić), mineralna voda, crno vino(Feravino Frankovka), pivo točeno Pan, sok 1/1 (Coca cola, Fanta, Juicy)
*ostali asortiman se naplaćuje prema cjeniku

Rezervirajte doček Nove godine u restoranu Raj! 
Za dodatne informacije i rezervacije javite nam se na: 
• tel: +385 42 213 146
• e-mail: raj@hotel-turist.hr

Zbog ograničenog broja mjesta, preporučujemo da svoje mjesto osigurate čim prije. Rezervirati možete stol u prizemlju ili stol na gornjem katu restorana Raj.

Želimo Vam sretan  Božić i Novu godinu!

Pošalji prijatelju na email
Povratak na popis novosti